Szórakozás

Professzionális boszorkány Andrew Garfield új barátnője, de állítja: nem varázslattal csábította el a színészt

Karwai Tang / WireImage / Getty Images
Karwai Tang / WireImage / Getty Images
Azzal is sokat bántják a spirituális mentort, hogy csúnyának nevezik.

Márciusban derült ki, hogy Andrew Garfieldnak új barátnője van, miután lefotózták őket egy randin. A brit színész párja Kate Tomasnak hívják és „profi boszorkány”, valamint „spirituális mentor”, írja róla a BuzzFeed.

A Sunday Times beszámolója szerint a 42 éves Tomas queerként azonosítja magát, és neurodivergens embernek vallja magát, miután harmincasként autizmussal és ADHD-val diagnosztizálták. Egy ritka örökletes betegségtől, Ehlers-Danlors-szindrómától is szenved, ami a kötőszöveti rendellenességek egy csoportja. Korábban azt is megosztotta, hogy az etikus non-monogámia híve. Négyszer volt férjnél, eddig minden házassága válással végződött.

Ami a munkát illeti: Kate Tomas 1500 fontot (693 ezer forintot) kér el egy 45 perces tarotkártya-olvasásért az ügyfeleitől, és ez az ár egy két napos konzultációt is tartalmaz, ami a WhatsApp üzenetküldő alkalmazáson keresztül zajlik, és ami során kifejti, mit látott a kártyákban. Minden kliensétől legalább hat hónapnyi elköteleződést vár el, és  havidíja megközelítőleg 4000 fontba, azaz 1,85 millió forintba kerül, mert mint mondja, „a mágiához idő kell”.

Egy mesterkurzusa is van a csábítás területén, amit rövid ideig eltávolított a honlapjáról, mikor kiderült, hogy Garfielddal jár, mivel az emberek azt kezdték mondogatni, hogy varázslat segítségével cserkészte be a színészt.

Saját podcastműsorában Kate Tomas azt mondta,

„szörnyű vádakkal” illették, miszerint „mágiával csábította el” Andrew Garfieldot,

majd elmagyarázta, hogy a kurzusa nem erről szól.

Sőt, a mesterkurzus része, hogy nem lehet „varázsigéket vagy manipulációt” használni valaki megbabonázása céljából. Ehelyett Kate Tomas arra tanítja a résztvevőket, hogyan legyenek „autentikusan önmaguk, tele karizmával”, hogy bevonzzanak másokat.

A professzionális boszorkány azt is szóvá tette, hogy mióta párja miatt nagyobb figyelmet kap, rengetegen támadják őt a külseje miatt.

A paparazzók talán 150 képet készítenek, aztán kiválasztják azt a négyet, ahol a legrosszabbul nézel ki

– mondta, és rámutatott, hogy ez a gyakorlat szimpla „nőgyűlölet”.

Podcastje egy korábbi részében arról is beszélt, hogy senki és semmi nem tudta volna felkészíteni arra, amit akkor kapott, mikor nyilvánosságra került, hogy Andrew Garfielddal randizik.

Szó szerint nők ezrei mondják nekem, hogy csúnya vagyok, hogy nem vagyok vonzó, hogy minden elképzelhető módon kevesebb vagyok náluk.

Tomas úgy fogalmazott, az általa oktatott gyakorlatok segítségével küzdött meg a kritikákkal és „mozdult ki az áldozatszerepből, hogy visszaszerezze a hatalmat, amit elvettek tőle”.

Andrew Garfield mindig is zárkózott volt, ha a szerelmi életéről volt szó, és eddig ezt a kapcsolatát sem kommentálta nyilvánosan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik