Szórakozás

Dér Heni a Sztárbox-ellenfeleiről: Vártam, hogy legyen olyan név, akit jókedvvel fogok megcsapkodni

RTL
RTL
Úgy tartja, a ringben félre kell tenni a személyeskedést.

Múlt hét óta tudni, hogy idén Dér Heni is a Sztárbox női mezőnyének tagja lesz. Az énekesnő a Femcafénak mesélt arról, hogyan halad a felkészüléssel.

Mint édesanya kevésbé tudom megélni a mindennapjaimat. Pontosan ezért nehéz a felkészülés a Sztárboxra, mert próbálok mindenhol maximálisan helytállni. Nyilván a család a legelső, legfontosabb, de most a férjem és a családom is támogatnak abban, hogy minél sikeresebben fel tudjak készülni a versenyre, a megmérettetésre. Most a második otthonom az edzőterem lett

– mondta, majd azt is megosztotta, mit gondol lehetséges ellenfeleiről, a női könnyűsúly súlycsoport többi indulójáról. Ők Hódi Pamela, Halastyák Fanni és Sápi Vivien.

Miután bejelentették, és most már tudom és láttam az ellenfeleimet: én mindenkit csípek közülük. Vártam, hogy majd legyen olyan név esetleg, akit úgy tényleg jó kedvvel fogok megcsapkodni, de nincs olyan. Viszont nem is erről kell, hogy szóljon ez az egész. Ez egy sport, és azt tudom nagyon jól, hogy akármennyire szeretek valakit, vagy sem, ennek ellenére a ringbe teljesen más attitűddel kell belépni. Ott ellenfélként fogok nézni a másikra, félre kell tenni mindenféle személyeskedést szerintem, és abszolút a sportra koncentrálni, és arra, hogy győzzek, hogy győzni tudjak.

Dér Heni korábban elárulta, a felkészülés elején még szoptatta a kislányát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik