Szórakozás

VV Béci: nem vagyok gengszter

A táncos fiú csak nevet a húgát és az őt ért vádakon, azt mondja büszke a bulvárlapok íróira, hogy ilyen sztorikat tudnak kitalálni.

„Én nem vagyok gengszter, a húgom pedig nem pornózott. Aranyosak az újságírók, hogy ilyeneket írnak, csak kár, hogy egyiknek sincs valóságalapja. Igen van egy tetoválásom, aminek magyar jelentése törvényen kívüli, de valójában ez egy banda neve, akiknek a munkásságát én tisztelem és becsülöm. Nagyon sok híresség tele van varrva mindenfélével, de őket nem bántják ezért, nem tudom, miért olyan nagy dolog, hogy nekem is van tetoválásom” – fakadt ki a VV4 egykori fenegyereke.

Béci szívesen foglalkozna bármivel, amivel pénzt lehet keresni, de az első a zene lesz az életében. Már most is keringenek róla rapvideók az interneten Young G néven, hiszen kiskora óta foglalkozik zenéléssel, a jövőben azonban sokkal komolyabb szintre szeretné fejleszteni eddig megszerzett tudását.

„Most a zene lesz az első, szeretnék valami újat alkotni, ami Magyarországon még nem nagyon volt. A neten lévő videókon még gyerek vagyok, akkor nyomtam a gengszter dumát ezerrel, de már rég nincs ez, sokkal lágyabb, éneklősebb, de mégis a hiphop műfaján belüli zenéket szeretnék csinálni, akár egy kis tánccal vegyítve” – mondta Béci az RTL Klub Sztárchat oldalán.

AJÁNLOTT LINK:

Béci a zenében látja jövőjét (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik