Szórakozás

Ireland Baldwin régi családi fotóval ünnepelte meg, hogy a bíróság ejtette a gondatlan emberölés vádját apja, Alec Baldwin ellen

Jeffrey Mayer / WireImage / Getty Images
Jeffrey Mayer / WireImage / Getty Images
Úgy fest, sikerült kibékülniük.

Alec Baldwin és elszülött lánya, Ireland egymáshoz való viszonya régóta foglalkoztatja a publikumot, viharos kapcsolatukról tavaly a 24.hu-n is írtunk.

A minap lapunk is beszámolt arról, hogy a bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami a Rust című westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

A hír megjelenését követően a 28 éves Ireland Baldwin egy régi, apjával közös fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amihez mindössze egy szív hangulatjelet fűzött hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ireland (@irelandirelandireland) által megosztott bejegyzés

Apa és lánya egyébként hosszú időn át nem követték egymást az Instagramon, mostanra viszont kölcsönösen bekövették a másikat.

Kapcsolódó
„Nem érdekel, hogy 11 vagy 12 éves vagy, nincs annyi eszed, mint egy emberi lénynek”
Ezt Alec Baldwin mondta még 2007-ben az akkor 11 éves lányának, miután felhúzta magát, mert nem tudta őt elérni telefonon. A színész és Ireland Baldwin kapcsolata azóta is viharos, a modell nem csak az apja családnevétől szeretne megszabadulni, de hátrahagyná azokat az éveket is, amikor a világon mindenkinek megpróbált megfelelni, csak saját magának nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik