Szórakozás

VV Éva ragaszkodik a fináléhoz

A Villa Törtetője biztos, ami biztos alapon, egy este alatt az összes vetélytársával szövetséget kötött.

Éva és Alekosz már szombat reggel is csak a kiválasztásról tudott beszélni, a szőke amazon megosztotta barátjával, hogy álmai közt egy Jerzy-Anikó párbaj szerepel. Az Okostojás később mindenki előtt felvetette, hogy esetleg megmentené Évát a kiesésnek még a lehetőségétől is úgy, hogy ő menne helyette párbajozni, és kivinné magával Anikót.

A Törtető láthatóan retteg még csak a párbaj gondolatától is, legyen szó akár egy Jerzy vagy egy Anikó elleni megmérettetésről. Az esti buli alatt először még a Szépfiú karjaiban sírva vallotta be, hogy fél a párbaj alakulásától, később pedig már arról beszélt a többieknek, hogy mindenki megérdemelné, hogy finalista legyen, kivéve Jerzy. Éva Anikóval is próbált szövetséget kötni, sok hirtelen jött ötlete közül az egyik az volt, hogy a két pasi menjen ki párbajozni, ők, csajok pedig érezzék magukat biztosan a fináléban.

Vasárnap azonban végleg eldőlt, hogy a ValóVilág 4 utolsó kiválasztottja Anikó lett, így jövő héten ő nevezheti meg ellenfelét a fináléért folytatott küzdelemben. A Rosszkislány három név között fog vacillálni, de a legnagyobb esélye mégis annak van, hogy Évát hívja majd párbajra, és ezzel végre kiderül, hogy ki a valóságshow legsikeresebb női játékosa. Természetesen nem szabad megfeledkezni Jerzyről sem, akivel Anikónak a kezdetek óta rossz a kapcsolata, ráadásul, ha a Törtető a következő pár nap alatt tovább hangoztatja véleményét, miszerint a Szépfiúnak semmi keresnivalója a végjátékban, és megpróbál ismét a Rosszkislány kegyeibe férkőzni, még bármi megtörténhet…

AJÁNLOTT LINK:

ANIKÓ LETT AZ UTOLSÓ KIVÁLASZTOTT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik