Belföld

14 évet kértek a férfire, aki kilógatta, majd kilökte a kétgyermekes párját a tizedikről

police.hu
police.hu

Emberölés miatt állítja bíróság elé a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség azt a büntetett előéletű 33 éves férfit, aki tavaly márciusban kilökte a kétgyermekes élettársát egy győri ház tizedik emeletének ablakából.

Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 14 év szabadságvesztést és 10 év közügyektől eltiltást kértek a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

Hozzátette, az emberöléssel vádolt férfi tagadta a bűnösségét és azzal védekezett, hogy a nő öngyilkos lett. 

A vádirat szerint a férfi barátnőjével és édesanyjával tavaly januárban költözött a győri panelház tizedik emeletére. Időközben ideköltözött meg az édesanya unokája is a családjával, így a lakásban hatan éltek

A 33 éves férfinek és a párjának márciusra megromlott a kapcsolata, s a férfinak új kapcsolata lett, amiért sokszor veszekedtek. Tavaly márciusban egy veszekedést követően a nő sírni kezdett. A férfi üvöltött vele, majd megragadta, és kilógatta az ablakon. A nő megpróbált visszamászni, de nem sikerült neki, s a tizedikről lezuhant, és meghalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik