Belföld

Megölték a tizedikről kizuhant győri kétgyermekes anyát – az emberöléssel gyanúsított exe szerint öngyilkos lett a nő

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly márciusban megölte a kétgyermekes élettársát Győrben, a Szent Imre úton.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint tavaly március 30-án kaptak bejelentést a rendőrök arról, hogy kiesett a tizedik emeleti lakása ablakán egy fiatal nő Győrben, aki a helyszínen meghalt.

A rendőrség  büntetőeljárást indított, és még aznap elfogták a feltételezett elkövetőt, azt a 32 éves férfit, aki korábban az elhunyt élettársa volt. A férfit emberöléssel gyanúsították meg, majd elrendelték a letartóztatását.

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított összeszólalkozott, majd dulakodott az áldozatával, amelynek következtében a nő kizuhant az ablakból.

Értesüléseink szerint a férfi tagadta a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során és azzal védekezett, hogy öngyilkos lett a volt párja. 

A rendőrök több szakértő véleményét is beszerezték az eljárás során. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik