Élet-Stílus

Vitray Tamás felesége sofőrszolgálatosként dolgozott éjszakánként, mielőtt a tévés belépett az életébe

RTL
RTL
A Covid-idején énekesként nem tudta biztosítani a családja megélhetését.

Februárban a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy a 91 éves Vitray Tamás újra megnősült: negyedik feleségével, Vitray-Ivens Évával a Fókusz kamerái előtt nyilatkoztak először együtt.

A házaspár most a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben az egykori operaénekesnő azt is elárulta, hogy mielőtt a tévés belépett volna az életébe, éjszakánként sofőrszolgálatosként vállalt munkát, énekesként ugyanis a pandémia idején nem tudta biztosítani a családja megélhetését.

Nagyon szeretek autót vezetni, innen jött az ötlet, hogy a sofőrszolgálat munkatársa legyek. Olyan utasokat fuvaroztam, akik ugyan autóval indultak el, de mivel alkoholt fogyasztottak, nem vezethették haza a kocsijukat. Mi, jobbára a fiam, később már a lányom is, hívásra elmentünk az illetők kocsijáért, amelyet aztán az utas kívánságára vezettem haza

– magyarázta Vitray-Ivens.

Tán mondanom sem kell, ez főleg éjszakai munka volt. És azt sem kell hangsúlyoznom, hogy milyen büszke vagyok a gyerekeimre. Tamás akkor lépett be az életembe, amikor tudtam, hogy valamilyen munkát kell találnom, ami kreatívabb, és nem veszi igénybe a két gyereket. Szóba került, hogy állást keresek. Ő akkor indult el a Csak ülök… Csakazértis! műsorával, és ennek lettem gyártásvezetője. Neki pedig pár hónap után a felesége.

A téma kapcsán elárulta, hogy amikor a tévés szerelmet vallott neki, „egy kis sokkot kapott, de azt tudta, hogy barátnő vagy élettárs nem akar lenni”.

Fontos volt nekem, hogy Tamás vállalja a kapcsolatunkat, és szerencsére ő is így gondolta. Szűk családi és baráti körben keltünk egybe egy kis faluban, ahol a férjem barátja volt az esemény anyakönyvvezetője. Mit mondhatnék még: nekem a harmadik, neki a negyedik házassága.

A házasságot illetően Vitray Tamás úgy fogalmazott, a sorsszerűségben hisz, egy évvel ezelőtt ugyanis azt mondja, bármiben fogadott volna, hogy nem nősül újra. Biztos volt abban, hogy a harmadik válása után jobb neki egyedül, ám ez végül mégsem így alakult.

Könnyű Tamással együtt élni. Ha valamit másként szeretne, mint ahogy én gondolom, van rá szókészlete, hogy kedvesen megmondja. A humor is jellemző a kapcsolatunkra. Életemben nem nevettem annyit, mint amióta együtt vagyunk

– tette hozzá a tévés felesége, aki megosztotta, hogy a gyerekei is kedvelik a férjét, mostanában kétszer annyit jönnek látogatóba, mint korábban.

Meglepetés
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik