Szórakozás

„Ő a tökéletes férfi, azt gondolom!” – Vitray Tamás és negyedik felesége az otthonukban meséltek a kapcsolatukról

RTL
RTL
Elmesélték, hogyan szerettek egymásba.

Csütörtök reggel a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Vitray Tamás a Story megkeresésére megerősítette: újra megnősült és boldog házasságban él negyedik feleségével.

A házaspárral az esti órákban a Fókuszban jelent meg egy friss interjú, amit közös otthonukban vett fel velük az RTL stábja. Mint kiderült, Vitray és a Zeneakadémiát végzett, korábban operaénekesként tevékenykedő Vitray-Ivens Éva 2019-ben lettek szomszédok. Eleinte csak köszönőviszonyban voltak, majd egy munkakapcsolat során bontakozott ki közöttük a szerelem – szúrta ki a Blikk.

A fordulat igazán akkor jött, amikor a Csak ülök… Csakazértis! elindult, mert kerestem valakit, aki gyártaná a műsort. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, és Éva éppen akkor szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, miután az a mestersége. (…) Megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart. És akkor egyszer csak szó szerint így történt az ajtóban: Megálltam mikor kikísértem, és mondtam, hogy beléd szerettem, most mit csináljak?

– emlékezett vissza a 91 éves tévés, akinek a felesége elmondta, 35 éve ismerik már egymást, több fogadásokon és előadáson is találkoztak korábban, de valódi ismeretségük a szomszédi viszonyból köttetett.

Rajta nőttem fel, mint mindenki más ebben az országban. Ő a Vitray Tamás. Itt találkoztunk 2019-ben, és ahogy ő is mondta, szomszédok voltunk. És mikor indult a Csak ülök… Csakazértis!, már beszélgettünk, és volt egy ilyen gondolat, hogy mi lenne ha segítenék, dolgoznánk együtt. Róla nem lehet olyat mondani, azt gondolom, amit egy ország ne ismerne. Ő pontosan olyan, amilyen. Hitelesen, ami lejött és lejön a televízióból, vagy most a YouTube-csatornán a műsorban, ő ilyen. Ő a tökéletes férfi, azt gondolom!

– tette hozzá Vitray-Ivens Éva.

Az interjúban a tévés arról is beszélt, hogyan bővült új házasságával a családja: mint mondta, a feleségének van egy ügyvédként tevékenykedő lánya és egy „kiváló fejű”, még tanuló 20 éves fia. Hozzátette, egyik unokája egyébként jelenleg várandós, így hamarosan a dédunokája is megérkezik.

Kapcsolódó
A 91 éves Vitray Tamás újra megnősült
Háromszor volt már házas.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik