Szórakozás

“Szexszel fizettem R. Lajosnak!”

Íme az első lány, aki arccal vállalja, R. Lajossal intim kapcsolatba került, amelyért állítása szerint munkát ígért a szépségguru.

A Hír24 személyesen is találkozott azzal a lánnyal, aki tegnap este a TV2 Aktív című műsorában is mesélt R. Lajossal való kapcsolatáról. A huszonhárom éves lány a munkatársunknak elárulta, közel hat éve él a testéből. Amikor pedig R. Lajoshoz fordult segítségért, tudta, mit szeretne.

„Néhány barátnőm javaslatára kerestem fel – mondta a Hír24-nek a lány. – Aztán személyesen is találkoztunk a Nyugatihoz közeli irodájában. Fényképeket kért tőlem, majd mutatott a gépén fotósorozatokat is olyan lányokról, akik már állítása szerint sokra vitték. Címlaplányok, modellek voltak köztük. Szexmunkáról beszélgettünk, budapesti szállodás munkákat szerettem volna és ígért is nekem. És mesélt különféle rendezvényekről, titkos vadászatokról, és olyan barátjáról, akivel volt lány, aki ágyba bújt. Arról is kérdezett, mi a véleményem arról, hogy ezek a lányok olykor bevállalnak ezt-azt. Majd miután kiderült, hogy nem tudom kifizetni a tízezer forintos regisztrációs díjat, azt mondta, van más lehetőség is. Én közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó lefeküdni vele, így más megoldást kerestünk…” – tette hozzá sokat sejtetően a lány.

Gina ugyanakkor azt is elárulta, munkát nem kapott az úrtól. Sajnálja, ami vele történt, és tudja, sok lány köszönheti neki a megélhetését, karrierjét. A lány állítása szerint a “szakmájából” eredően is sok mindenkit ismer a fővárosban, és állítása szerint nem is akárkiket.

„Ismert énekes is volt már kuncsaftom” – magyarázta a lány, aki egyébként két hónapos terhes, és nem vágyik másra, mint hogy a baba érkezéshez szükséges anyagi biztonságot megteremtse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik