Szórakozás

Beépített szépségek: titkosrendőrök is részt vettek Miss Hungaryn?

December 29-én koronázták meg a Miss Hungary legfrissebb királynőjét. A Hír24 úgy tudja, a versenyre már a nyomozók is készültek.

A Hír24 információi szerint a XIII. Kerületi Rendőr-főkapitányság indított nyomozást R. Lajos ügyében, az adatgyűjtés, és a tanúk vallomásai alapján azonban olyan bizonyítékok kerültek elő, hogy a rendőrségtől a nyomozás a Nemzeti Nyomozó Irodához került át. Úgy tudjuk, a hatóságok külön tervet dolgozhattak ki a Miss Hungary verseny december 29-i döntőjére, ahol már nemcsak a tanúvallomások alapján, hanem személyesen is értékes információkat gyűjthettek a hálózat működéséről.

Titkosrendőr is volt a szépségek között?

Hogy hányan, és milyen apropóból lehettek jelen a rejtett nyomozók a versenyen? Egyelőre nem lehet tudni. A Nemzeti Nyomozó Iroda az ezzel kapcsolatos kérdéseinkre az alábbi válaszokat adta.

“Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda 2012. február 23-án közleményt tett közzé a www.police.hu internetes oldalon. A nyomozás jelenlegi szakaszában – a nyomozati érdekek védelme érdekében – jelenleg újabb nyilatkozatot tenni nem kívánunk. Amennyiben olyan új körülmények kerülnek napvilágra, amelyek a nyomozati érdek sérelme nélkül a közvéleménnyel megoszthatóak, akkor ezt meg is fogjuk tenni.” – olvasható az NNI közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik