Szórakozás

Kerekes székbe került Diana Ross! Fotó

Rengeteg pénzt kapott legutóbbi fellépéséért Diana Ross, de nagy árat kellett érte fizetnie, mivel a koncert végeztével baleset érte, amiben súlyosan megsérült.

Az év egyik legnagyobb sztáreseménye volt Naomi Campbell milliárdos pasija, Vlagyimir Doronin születésnapi partija. Az Indiában megtartott bulin többek közt Diana Ross adta a műsort, és hatalmas sikert aratott a vendégek között. A buliért állítólag félmillió dollárt kapott. Örülni azonban nem volt oka az este végeztével, ugyanis abban a szent minutumban, hogy végzett a félórás minikoncerttel, megbotlott a színpadon, és hatalmasat esett. Balszerencséjére olyan rosszul landolt, hogy a bokája aláfordult és több helyen eltört.

Ross balesetét mostanáig titokban tartotta a menedzsmentje, ugyanis nem szerették volna, ha a washingtoni karácsonyi koncertjét lemondják a szervezők, arra hivatkozva, hogy pihennie kell a dívának. Tegnap azonban lebukott a hatvannyolc éves díva, amint a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren landolt a gépével. A kerekesszékben ülő Rossról  több fotó is készült.

Ezért a sajtósa kénytelen volt beszámolni a baleset részleteiről, és azt is elmondta, hogy Diana lába szépen gyógyul, de még egy ideig biztosan gipszben lesz. Hozzátette: ez a legkevésbé sem hátráltatja a fellépésekben, így az Obama családnak is énekelni fog. Azt viszont nem tudni, hogy eddig Indiában kezelték, vagy otthon lábadozott titokban.


Legutóbbi fellépése egy rossz lépéssel végződött

Ajánlott videó

Olvasói sztorik