Paul McCartney és Nancy Shevell  (Paul McCartney és Nancy Shevell )
Szórakozás

Meghalhatott volna Paul McCartney

Csaknem végzetes helikopterszerencsétlenséget szenvedett a legendás zenész és felesége a rossz időjárási körülmények miatt.

Nem sokon múlott, hogy májusban elveszítsük minden idők egyik legtehetségesebb énekesét. Sir Paul McCartney és harmadik neje, Nancy Shevell egy bérelt helikopterrel mentek Londonból kelet-sussexi birtokukra, ami nem bizonyult jó döntésnek. A térségben ugyanis rettentően felhős, erősen esős időjárás uralkodott, a rossz látási viszonyok pedig megzavarták a pilótát, és csaknem tragédia lett a bizonytalanságából. A férfi nem manőverezett megfelelőlen, és túl közel ment a birtok leszállópályáját övező erdőhöz, így majdnem a fáknak csapódott a gép. Ám az utolsó utáni pillanatban – egy szintén nem veszélytelen húzással – megnövelte a motorerőt, és el tudtak emelkedni a lomboktól, majd nagy nehezen letette a helikoptert a kijelölt helyre.

A most nyilvánosságra hozott esetet természetesen a pilóta jelentette, ezért az érintett légi hatóságok kivizsgálták az ügyet. Azt nem tudni, hogy az eredmény szerint a pilóta hibázott-e, vagy csak a rossz időjárás számlájára írható a rémisztő történet. Azt viszont nyilvánosságra hozták, hogy a gép mindössze hatvan centiméterre volt a fáktól, tehát, ha megingott volna a pilóta keze, akkor a Beatlesből már csak Ringo Starr élne.


Végül csak megúszták a repülést

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!