Szórakozás

Emberölésért ítélték el a Melrose Place színésznőjét

Amy Locane (Amy Locane)
Amy Locane (Amy Locane)

A bíró és az esküdtszék is bűnösnek találta a Melrose Place-ből ismert Amy Locane-t, így hosszú időre börtönbe kell vonulnia gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

Két és fél év után októberben végre megkezdődött Amy Locane pere, ami során arról döntött a bíróság, hogy bűnös-e abban a halállal végződő autóbalesetben, amit 2010 nyarán okozott. Az esküdtszék úgy határozott, hogy egyértelműen a színésznő okolható az idős nő haláláért és férje súlyos sérüléseiért.

A bíró a maximálisan kiszabható, harmincévnyi börtönbüntetés helyett azonban sokkal kevesebb, mindössze 5-10 esztendőre küldi majd a rácsok mögé a gyilkosságért. Jelenleg úgy tűnik, hogy a színésznőnek március elején kell börtönbe vonulnia.

Az eredeti Melrose Place-sorozat Sandyje 2010 június 27-én erősen ittasan száguldozott New Jersey kertvárosi részén, amikor elvesztette uralmát autója felett, és belerohant egy, a házuk elé éppen beálló házaspár kocsijába. Amy annyira részeg és zavart volt a balesetet követően, hogy csak röhögött az áldozatain, és szinte percenként elfelejtette, hogy mi történt. Valamint a rendőröket is el akarta zavarni a helyszínről, mondván, nincs semmi gond, amihez hatósági intézkedés kellene. Az ügyvédje azzal próbálta védeni a színésznőt, hogy egy másik autós lökte meg, és azért történt a baleset. A harmadik sofőr azonban soha nem került elő, és az ötven szemtanú sem támasztotta alá ezt a verziót.


Hosszú ideig nem láthatja majd gyerekeit

Ajánlott videó

Olvasói sztorik