Szórakozás

A 13 éves Patai Anna is kitálal

Megasztáros kulisszatitkokról és sosem hallott történetekről mesél könyvében Patai Anna. A kislány szülei szerint Anna kortársait érdekelheti majd az iromány.

Biztosan emlékeznek még a Megasztár ötödik szériájának tündéri felfedezettjére, a kis Patai Annára. A tizenhárom éves kislány hangjával elvarázsolta a közönséget és a zsűrit is, a versenyben egészen a hatodik döntőig jutott. A tehetségkutató után főszerepet kapott egy musicalben, valamint saját dalt és klipet is készíthetett, most pedig könyv jelent meg róla.

Az Álmok útján című könyv csillagokkal és hangjegyekkel díszített lila borítója állítólag Megasztáros kulisszatitkokat és sosem hallott történeteket rejt. A könyvet Patai Anna egyik barátja írta, akivel hónapokon át dolgoztak a most megjelent íráson.

“Gregori Erzsébet keresett meg, hogy mit szólnék, ha egy könyvet írna az élményeimről, én pedig jó ötletnek tartottam. Végül az én elbeszélésem alapján írta meg a Megasztárban és azóta keletkezett élményeimet, részletesebben és bővebben mint eddig bárhol. Csodálatos érzés, hogy ennyi idősen a kezemben tarthatom a saját könyvemet, már alig várom, hogy mindenki olvashassa” – mondta Patai Anna.

Anna és szülei szerint a szerzemény leginkább a kislány kortársait érdekli majd, de az idősebb korosztályból is számítanak olvasókra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik