Szórakozás

Gáspár Győző: “Pokol, amiben vagyok”

"Soha nem voltam még ennyire rosszul" - mesélte Gáspár Győző. A pánikbetegség teljesen felemészti a hírességet, aki jelenleg pszichiátriai kezelésre szorul.

Pánikbetegségéről mesélt a Hír24-nek Gáspár Győző. Az egykori showmant a hétvégén egy moziból vitte felesége a klinikára.
“Két éve szenvedek pánikbetegségben, de ennyire rosszul, mint most, még sosem voltam. Nem tudom, mi az oka. Arra is gondolok, hogy Virág kilencéves osztálytársának a halála viselt meg ennyire. De az is lehet, hogy a drasztikus fogyókúra készített ki” – lamentál Győző.


Fotó: MTI / Komka Péter

“Rettenetesen kínosan éreztem magam a moziban. Szerettem volna ügyelni arra, hogy más ne vegye észre, mi van velem, de nem bírtam, és kirohantam. Két napot töltöttem a kórházban, most megyek vissza” – vallotta. Győző elmesélte, régi gyógyszerei már nem használnak, most újabbakat kap, hátha azoktól jobban érzi majd magát.

“Nem tudok aludni, egész éjjel gyötrődöm. Nem látom a jövőmet, nem tudom, hogyan tovább. Tizenkét évig a mennyországban voltam, ez pedig a pokol. De nem a szereplés hiányzik, csak a bizonytalanság fáj” – vallotta. Győzike arról is beszámolt, hogy szülei nélkül nagy bajban lenne: “Anyagilag és erkölcsileg is támogatnak, mellettem vannak, rájuk mindig számíthatok” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik