Szórakozás

Veszélybe kerülhet Oláh Ibolya élete? Súlyos titkok?

Oláh Ibolya megbocsátott támadójának, és ha lehetne, legszívesebben leállítaná a folyamatban lévő rendőrségi eljárást. Erre azonban nincs jogi lehetőség – mondja Ruttner György, az énekesnő ügyvédje.

A pletykák szerint azonban Ibolyát megfenyegették, retteg támadójától, ezért szeretné visszavonni a feljelentését. Ruttner György a Hír24 érdeklődésére elmondta, nem szeretnék tovább gerjeszteni az ügyet és a részletekről sem szeretnének nyilatkozni.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a Megasztár egykori felfedezettjét és barátnőjét december 20-án támadta meg egy férfi egy belvárosi szórakozóhelyen. Az énekesnő nem ismerte a kötekedő személyt, akiről időközben az is kiderült, hogy büntetett előéletű. A híresség csak kisebb sérüléseket szenvedett, leginkább lelkileg viselték meg a történtek. A vele lévő hölgy rosszabbul járt, a szája felrepedt és az orrát is eltalálták egy széklábbal. Ibolya korábban arról nyilatkozott, nem a bosszú vezérelte, amikor feljelentette a támadót, csupán a további atrocitásnak szeretett volna gátat szabni.

Éppen ezért volt meglepő, amikor kiderült, a híresség vissza szeretné vonni a feljelentését. Az okokról Ibolya nem kíván beszélni. Ügyvédje szerint ügyfele tényleg megbocsátott a támadójának és szeretné magában lezárni a történteket. Ahogy Ruttner György fogalmazott: nem akarják tovább gerjeszteni a hullámokat, ezért sem kívánnak a részletekről nyilatkozni.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Ibolya döntése pontosan hogyan befolyásolja majd az eljárást, és hogy az erőszakos személy megúszhatja-e a büntetést. Az biztos, hogy ilyen esetekben a feljelentést nem lehet visszavonni. Ruttner György azt is elmondta, a hatóságok majd eldöntik, folytatják-e az eljárást vagy sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik