Szórakozás

Majdnem megvakított egy férfit Will Smith

will smith (will smith, )
will smith (will smith, )

Will Smith összeveretett a testőrével egy producert, akinek a bántalmazás csaknem az egyik szeme világába került.

Annak ellenére, hogy a tévé képernyőjén nőtt fel, mégsem tudtunk mindent Will Smith-ről. De most kiderült a színész-rapper legnagyobb titka. Húszévesen lecsukták, miután részt vett egy súlyos bántalmazásban. Will valamilyen ismeretlen okból utasítást adott akkori testőrének, hogy támadjon rá William Hendricksre, a férfi pedig teljesítette a főnök kérését, és összeverte a producert, akinek ez majdnem a bal szeme világába került.

Hendricks feljelentést tett Willék ellen, így a sztár és testőre is a rácsok mögött kötött ki. Mindkettőjüket súlyos testi sértéssel, bűnszervezetben való részvétellel és gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsították, ám később nem lett semmi az ügyből, miután Smith elérte, hogy ne emeljenek vádat ellenük.

Viszont egy éjszakát így is börtönben töltöttek, ami az önimádó híresség legrosszabb élménye volt. Már maga a helyzet is megviselte, de attól még szörnyűbb volt, hogy az összes többi begyűjtött bűnöző aláírásokért zaklatta, és vele akart beszélgetni. Az élményt és a bűncselekményt igyekezett elfelejteni Will, illetve azért is megtett mindent, hogy más se szerezzen róla tudomást. Viszont most kiderült a féltve őrzött titka.


A dutyiban nem volt ilyen vidám

Ajánlott videó

Olvasói sztorik