Szórakozás

Ezért halt meg valójában Jockey

Larry Hagman (Larry Hagman)
Larry Hagman (Larry Hagman)

Larry Hagmannek azért nem sikerült ismét legyőznie a rákot, mert nem akart egy olyan világban élni, ahol látja imádott felesége lassú tönkremenetelét, ami ellen semmit nem tehet.

Annak ellenére, hogy mindenki tudott Larry Hagman rák elleni küzdelméről, teljesen váratlanul érte a világot a halála. Rendkívül erősnek tűnt mindig, és az orvosaival egyetemben meg volt győződve arról, hogy felépül. Ám igazából nem akart egészséges lenni, sőt tovább élni sem. A felesége Alzheimer-kórja ugyanis annyira elhatalmasodott, hogy már nem ismerte fel Larryt, ami érthetően teljesen összetörte lelkileg. Neki ugyanis Maj volt a világ közepe, és így képtelen volt feldolgozni, hogy nem tud rajta segíteni.

Larry ezért a munkába temetkezett, de imádott szerepe, Jockey sem jelenthetett gyógyírt az összetört szívére. Bár a kollégák előtt próbált mindig vidámnak tűnni, az egész stáb tisztában volt vele, hogy elment az életkedve. A munka pedig nemcsak, hogy nem javított a kedvén, de még rosszat is tett az egészségének. Az új Dallas már levetített részeit ugyanis a rák ellen kapott kezelések közepén kellett leforgatnia, amikor pihenésre lett volna szüksége. Nemrég pedig már nekiláttak a második évadnak, ami végképp elvette minden maradék energiáját.


Larry és imádott neje, Maj

Ajánlott videó

Olvasói sztorik