Otthon

Kincset keresett a konyhája alatt egy brazil férfi, de belezuhant a kiásott 40 méteres gödörbe

Beleesett a saját konyhájában ásott 40 méteres gödörbe és meghalt egy férfi Brazíliában, miután arról álmodott, hogy aranyat rejtettek el az otthona alatt, számolt be róla az Unilad.

Joao Pimenta da Silva elvesztette az egyensúlyát, amikor vizet és sarat próbált kimerni a gödörből, majd belezuhant abba. Szomszédai szerint a férfi megszállottként kereste az ingatlan alatt a kincset, és több mint egy éve ásott szinte megállás nélkül a házában.

A nyugdíjas állítólag az utcáról hívott be rendszeresen embereket, hogy segítsenek az ásásban, és ezért fizetett is nekik. A munka során egy nagyobb kődarabba ütközött, ezért azon is elgondolkozott, hogy valahonnan szerez egy dinamitot és kirobbantja azt a helyéről.

Egy helyi napnak nyilatkozó szomszéd szerint a férfi azt állította, álmában egy szellem látogatta meg őt, ő árulta el, hogy a konyha alatt kincset talál.

A környékbeliek többször is jelezték neki, hogy életveszélyes, amit csinál, de nem hallgatott rájuk. Végül a 90 centiméteres átmérőjű, 12 emeletes toronyháznak megfelelő mélységű gödör okozta a halálát. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni ugyanis az életét a balesetet követően.

Kapcsolódó
Gyanús jelekre lett figyelmes egy nő a randipartnere fürdőszobájában
Már több mint 12 millióan látták a nő által készített videót a TikTokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik