Szórakozás

Utasi Árpit kicsinálták és még szakított is

utasi árpi (utasi árpi)
utasi árpi (utasi árpi)

Jó régen hallottunk Utasi Árpiról, a Csillag születik egykori nyerteséről. A csantavéri mesemondó ma már csak ritkán áll színpadon. Egyesek szerint a fiút szándékosan kihasználták és "kicsinálták", hogy ne lehessen sztár.

Utasi Árpi ma is az a szerény, szűkszavú fiú, aki évekkel ezelőtt volt. Keveset szerepel, inkább iskolába jár és gondozza a családi birtokot. Elégedett az életével, igaz, nemrég egyedül maradt. A Hír24-nek elárulta, szakított azzal a lánnyal, akivel egy ideig együtt voltak, de az okokról nem szívesen beszélt. Azt is hozzátette, azért nem kell sajnálni, népszerű a lányok körében, és mindig van számára kilátásban valaki.

Bár többen is panaszkodnak arra, hogy a tehetségkutató műsorok nem hozták meg számukra a várt sikert, Árpi élete szerencsére másképpen alakult.

„Nem herdáltuk el a Csillag születik nyereményét. Sikerült jól befektetni a pénzt, amiből még mindig van. Vettünk földet, amit kiadtunk. Így jön be abból is pénz és kapunk az ott megtermelt dolgokból is. Ráadásul utolsó éves vagyok az iskolában, jövőre már én is dolgozhatok” – mesélte Árpi, akinek ugyan a színészkedés nem jött össze, de emiatt cseppet sem szomorú.

Azt mondja, így sem felejtették el az emberek, időnként még hívják fellépésekre. Igaz, ebből nem tudna megélni, de szeret mesét mondani, ráadásul kiegészítő jövedelemnek az a pénz sem rossz. Árpi azon is gondolkodik, hogy a gépkezelő iskola elvégzése után továbbtanuljon, de, hogy pontosan milyen irányba menjen, azt még nem tudta eldönteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik