Szórakozás

Pákó levessel kísérti meg a sztrájkoló Gyurcsányt

fekete-pako(430x286)(2).jpg (fekete pákó, )
fekete-pako(430x286)(2).jpg (fekete pákó, )

Fekete Pákó aggódik az éhségsztrájkot folytató Gyurcsány Ferencért, ezért elhatározta, visz neki egy tányér levest, hátha elfogadja.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, Pákó maga is tüntetni kíván a Parlament előtt, és ha már éppen ott van Gyurcsány Ferenc is, hát gondolta, visz neki valami kis ajándékot.

„Sosem érdekelt a politika, most sem izgat. Csupán arról van szó, hogy aggódom mindenkiért, aki éhezik. Gyerekkoromban én is sokat éheztem, mert nem volt pénzünk ételre. Emiatt sok betegségem lett. Ettől szeretném megkímélni Gyurcsány Ferencet. Emiatt jutottam arra a következtetésre, hogy felkeresem, és viszek neki egy tányér levest” – mondta a Didikirály a Hír24-nek.

Pákó aggodalmát is megosztotta olvasóinkkal. Azt mondja, kicsit tart attól, hogy majd nem engedik Gyurcsány közelébe, így nem tudja neki átadni az ajándékát. Pedig a híresség szívesen csevegne a politikussal arról, milyen problémákat okozhat, ha valaki koplal. Pákó azt mondja, szívesen javasolna Gyurcsánynak más módszereket, hogy éhségsztrájk helyett mivel lehet felkelteni az emberek érdeklődését. Ebben egyébként a Didikirálynak nagy gyakorlata van.

Pákó egyelőre úgy tervezi, hogy a hétvégén megy ki a Parlament elé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik