Belföld

Borkai Zsolt nem lép vissza a fideszes jelölt javára Győrben

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Interjút adott Borkai Zsolt az ATV-nek, aki 2019-ben a szexbotránya miatt mondott le a polgármesteri tisztségéről Győrben, viszont most visszatérne és független jelöltként indul júniusban az önkormányzat választáson.

A fő kérdés az volt, hogy nem érzi-e azt, hogy megosztja-e indulásával a fideszes szavazótábort, és ezzel átjátssza a városházát az ellenzéknek, illetve visszalépne-e korábbi párttársa, Dézsi Csaba fideszes polgármester javára.

Nem én játszom át. Nem vagyok jelen pillanatban a Fidesz tagja, én ezt a döntést már hónapokkal ezelőtt meghoztam, hogy elindulok az önkormányzati választáson. Én nem játszok át semmit, hanem a győriekért szeretnék tenni, és ezért is indulok el

– hangoztatta Borkai, aki azt is kijelentette, biztosan nem fog visszalépni Dézsi Csaba javára, és senki más javára sem.

Elmondása szerint sok-sok évvel ezelőtt beszélgettek utoljára, amikor találkoztak egy üzlet előtt. „Akkor elhívott magához, megmutatta a papagájait és akkor volt egy ilyen tízperces beszélgetés” – emlékezett vissza. Legutóbb egy kampányrendezvényükön futottak össze. „A tekintete nem rózsás, amikor velem találkozik, de hát versenyhelyzet van” – jelentette ki Borkai.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik