Szórakozás

Hüvelyi baktériumából készült sört árul a híres streamer-modell

Volt már pár érdekes húzása a nőnek is, a főzdének is.

Kaitlyn Siragusa, azaz Amouranth neve sokak számára ismerős lehet, akár a Twitchről mint streamer, vagy az OnlyFansről mint erotikus modell. Bár vélhetően a kettőnek van egy nagy közös halmaza, nem csinálhat olyan nagyon mást a két felületen – már a Twitchen is arról volt ismert, hogy bikiniben vagy fehérneműben mutatkozik a streamjeiben (emiatt meg is orrolhatott rá a szolgáltató).

Pályafutása alatt előfordult olyan is, hogy a saját fürdővizét árusította, vagy éppen a befőttes üvegbe zárt szellentését, nem csekély 1000 dolláros (350 ezer forintos) összegért – emlékeztet a Mirror.

Most azzal állt elő, hogy hüvelyi baktériumából készített sört.

Az ötlet nem teljesen forradalmi, az Order of Yoni nevű lengyel főzde 2018 óta már árusított hasonló sört (2016-ban kezdtek el vele próbálkozni, de akkor még nem volt hozzá tőkeerős befektető), csak eddig más modellek segítségét kérték hozzá.

A sör elkészítésekor a szokásos hozzávalók, mint a kukorica, a maláta, a komló és az élesztő mellett hüvelyből kinyert tejsavbaktérium is kerül a főzetbe. Állítólag nem kell aggódni, hogy nem biztonságos az ital.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amouranth (@amouranthoffical) által megosztott bejegyzés

Az amouranthi terméket egyelőre nem lehet kapni, még készül, mindenesetre a modell-streamer is érdekesen reklámozza:

Nevetséges. Az emberek biztosan meg fogják venni. Nem tudom, tényleg megiszik-e, mármint, gondolom, valószínűleg meg fogják

– nyilatkozta az együttműködésről Siragusa.

Az Order of Yoni korábban 2,90 dollárnak (ez akkor 770 forintot, ma több mint 1000 forintot jelent) megfelelő összegért árulta a söreit egyébként, úgyhogy ez a verzió valószínűleg drágább lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik