Élet-Stílus

Megérkezett a vaginasör

Szia, üdvözlünk 2016-ban.

Abban a korban, amikor már sört állítanak elő a vaginában található baktériumból. De nem ám bármiféle baktériumból, hanem Alexandra Brendlova cseh modell hüvelyében található tejsavbaktériumból.

A Bottled Instinct névre hallgató termékkel a gyártó The Order of Yoni azt ígéri, hogy belekóstolhatsz a nőiességbe.

order-of-yoni-beer1-e1459331897826

A feltalálók nőgyógyászati eszközökkel jutnak hozzá a szükséges baktériumhoz, majd laboratóriumi körülmények között megtisztítják és sokszorosítják azt.

Végezetül a tejsavbaktériumot malátával, komlóval, vízzel és élesztővel vegyítik.A cég szerint a sörnek nincs vagina íze vagy illata, de Brendlova minden bája érződik benne. Hirdetésükben úgy fogalmaznak, a sörük olyan, mintha egy nőt innál.

Képzeld magad elé álmaid nőjét, vágyad tárgyát. Az érzékiességét, a szenvedélyességét. Kóstold meg, érezd az illatát, halld a hangját. Gondolj bele, ahogy masszíroz és suttog valamit a füledbe. És most minden álmod egy üveg sörbe van zárva

– csalogat erősen szexista reklámjában a sörgyártó.

vagina-beer-advert-model

A The Order of Yoni munkatársakat is keres, mondani sem kell, jó pénzért. Olyan hölgyekre lenne szükségük, akik a szexiparban, felnőtt színészként, escort lányként vagy prostituáltként dolgoztak korábban.

Van rá magyarázatuk is: akinek korábban fizettek a szexért, valószínűleg jobb minőségű a tejsavbaktériuma a vaginájában.

És most jön a slusszpoén.

Tízezer euróért akár a te barátnőd hüvelyéből is készítenek sört. Olyan romantikus.

(via Metro)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik