Szórakozás

Végre kapható a vaginasör! Ráadásul itt, a közelben

Lengyelországban elkezdték árusítani a sört, ami „fehérneműmodellek vaginális tejsavából” készül. The Order of Yoni főzi, a jóni szanszkritul a nő nemi szervet jelenti.

A július 28-ától kapható sörről készítői azt írják:

Képzeld el álmaid nőjét, kívánságod tárgyát! A báját, az érzékiségét, a szenvedélyét! Most megkóstolhatod az izét, érezheted az illatát, hallhatod a hangját. Szabadítsd fel a fantáziádat, és képzeld el, hogy mindez csak egy üveg sörbe kerül!

A sör első kóstolója viszont nem volt elájulva a végeredménytől, azt mondja, hogy 25 złotyiért (1900 forintért) ugyanolyan az íze, mint egy normális bornak.

Ki fogják próbálni az emberek, de nem gondolom, hogy gyakori lenne a sörfogyasztók asztalán

– vélelmezte Grzegorz Majewski.

A cég alapítója, Wojtek Mann a sör készítéséről elárulta, hogy egy nőgyógyász vett kenetet kért modelltől, Paulinától és Paulától, Monikától, és egy laboratóriumban különítették el belőle a tejsavat. És mindenkit megnyugtattak, előtte teljesen átvizsgálták a két modellt, és minden lehetséges kellemetlen elemet eltávolítottak a kenetből.

<iframe width=”1080″ height=”608″ src=”https://www.youtube.com/embed/mmpO2ToLswc” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Két éve már megpróbált Mann pénzt gyűjteni az ötletének, akkor viszont elvérzett, mert a kívánt 150 ezer euróból csak 1578 jött össze, de most talált egy befektetőt, akivel megvalósíthatta az álmát.

Kiemelt kép: orderyoni.com, via Mirror

Végre megérkezett a vaginasör
Igen, jól olvasta, a hüvelyben található tejsavbaktériumból állítanak elő sört. Amúgy megfizethető áron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik