Szórakozás

Horváth Gréta a hasplasztikáról: Mikor a dokim belépett a műtőbe, úgy éreztem, mintha a Jézuska jött volna el karácsonykor

tv2
tv2
Még nem látta a végeredményt az influenszer.

Két év alatt 30 kilót fogyott Horváth Gréta, aki nemrég hasplasztikán is átesett. Az eredményt még nem látta, szándékosan nem nézte meg sem a műtét, sem a lábadozás során – mondta el a BEST Magazinnak.

Kaptam egy új köldököt! Azt tervezem, hogy egy szál bugyiban állok majd a tükör elé, hogy megcsodálhassam, mennyire szép lett a hasam.

Az influenszer elégedetlen volt fogyása után a hasával, így a műtét vol az egyetlen járható út: „Amikor a dokim belépett a műtőbe, úgy éreztem, mintha a Jézuska jött volna el karácsonykor”.

A lábadozás elég nehézkes volt: eleinte égő, szorító érzés volt a gyomrában, a műtét előtt arra számított, a császármetszéshez lesz hasonló a procedúra.

De a saját lábamon mentem ki a mosdóba, és tudtam enni. És a családom végig ott volt velem. Hozzám is költöztek, hogyha szükség lenne rájuk, rögvest ott teremhessenek. És hát eleinte ez így is volt. Teljesen kiszolgáltatva éreztem magam. Kellett segítség ahhoz, hogy kikeljek az ágyból, hogy felöltözzek, illetve a fürdésnél, ami persze nem volt több cicamosdásnál – ahogy én hívom. Plusz főztek rám, és bármit kértem, megcsinálták.

best

Ajánlott videó

Olvasói sztorik