Élet-Stílus

Egyre valószínűbb, hogy Taylor Swift egy NFL-sztárral randizik

Jason Hanna / Getty Images
Jason Hanna / Getty Images
Hetek óta pletykálnak már róluk, a hétvégén először látták együtt őket.

Napok óta terjed a hír a sajtóban, hogy Taylor Swift egy NFL-játékossal, Travis Kelce-vel randizik. Kapcsolatuk állítólag akkor szökkent szárba, mikor a legutóbbi Super Bowl-győztes Kansas City Chiefs csapat amerikaifutballistája az énekesnő egy júliusi koncertjén megpróbálta odaadni a telefonszámát kiszemeltjének. Az akció akkor nem járt sikerrel, de aztán valahogy mégis megismerkedtek, és bár eddig egyikük sem erősítette meg, hogy találkozgatnak, árulkodó jel lehet, hogy Swift vasárnap ott volt Kelce meccsén, ahol

  • a kansasi csapat színeibe öltözött,
  • és a lelátón az amerikaifocista anyjával együtt szurkolt.

Ha ez még nem lenne elég, a mérkőzés után Swift és Kelce együtt távoztak a stadionból. Videó is készült a párosról, amit az NFL a hivatalos TikTok-csatornáján osztott meg.

@nfl p solid day for the two of them 🫡 #taylorswift #traviskelce #kansascitychiefs #nfl ♬ original sound - NFL

Taylor Swift egyébként korábban Joe Alwyn brit színésszel volt együtt, akivel idén vetettek véget hat éves kapcsolatuknak. A hírek szerint nyáron rövid ideig a The 1975 nevű zenekar frontemberével, Matty Healyvel járt.

Legutóbb akkor írtunk az énekesnőről, mikor együtt vacsorázott régebbi exe, Joe Jonas válófélben lévő feleségével, Sophie Turnerrel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik