Belföld

Bűnügyi felügyeletbe helyezték a főorvost, aki diszkrét kezelést biztosított százezrekért a pszichiátrián

police.hu
police.hu
Engedély nélkül nem hagyhatja el Nagykanizsa közigazgatási területét.

Bűnügyi felügyeletbe helyezte a Zalaegerszegi Járásbíróság nyomozási bírája azt a nagykanizsai főorvost, akit azzal gyanúsítanak, hogy százezrekért diszkrét kezelést biztosított a VIP szobájában azoknak, akik el akarták kerülni a nyilvánosságot.

A Zalaegerszegi Törvényszék tájékoztatása szerint bűnismétlés megakadályozása miatt, és a gyanúsított jelenlétének a biztosítása érdekében rendelték el két hónapra a kényszerintézkedést. Az orvos engedély nélkül nem hagyhatja el Nagykanizsa közigazgatási területét és a tartózkodási helyét sem változtathatja meg. A végzés jogerős.

A főorvost azzal gyanúsítják, hogy százezrekért diszkrét kezeléseket biztosított a VIP szobájában a pácienseinek.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a betegek két budapesti személy közvetítésével jutottak hozzá az ellátáshoz, amiért több százezer forintot fizettek. Ezután a páciensek elhelyezését és kezelését már a 62 éves osztályvezető végezte.

Az előre meghatározott összegeket az egyik elkövető párjának számlájára utalták az ügyfelek, ebből kapta meg részesedését az orvos is, aki többször családtagjai bankszámláira kérte annak továbbítását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik