Élet-Stílus

Jákob Zoltán a Ferrarija orrán ülve lett része egy fotókiállításnak

RTL
RTL
Kicsit kakukktojásnak érzi magát a sok Petőfi utcai kép között.

Zajlik az élet Jákob Zoltán, azaz a soron következő Nagy Ő körül. Mióta bejelentették, hogy idén ő keresi majd a szerelmet a reality-ben, a milliárdos több alkalommal is feltűnt a TV2 szórakoztató műsoraiban, adott interjúkat a Mokkában és a Tények Plusz stábjának is. Legutóbb például elárulta, hogy a lányai nem vágynak drága holmikra, már csak azért sem, mert ahogyan fogalmazott: „az iskolában nem akarnak cikibe lenni”.

A milliárdos arca nemrég a  Petőfi utcák népe címet viselő fotókiállítás egyik képén is felbukkant, a Ferrarijával ugyanis része lett a tárlatnak. A kiállítást több fotós munkáiból állították össze, a képek a magyarországi Petőfi utcák lakóiról készültek.

A Capa Center emlékeztetett: a költőről nevezték el itthon a legtöbb utcát, összesen 2880-at, melyeket ha egymás mellé tennénk, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk.

Kicsit kakukktojásnak érzem magam a sok Petőfi utcai kép között, de hát itt lakom!

– mondta Jákob a róla készült képet bemutató Instagram-videójában, amin egyébként az is látható és hallható, hogy egy külföldi nő érdeklődésére David Copperfieldként mutatkozik be a fotója előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jákob Zoli 🕺 (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik