Az őszi TableFree napokon, amelyet idén november 14–21. között rendeznek, 50 exkluzív étterem vesz részt háromfogásos különleges menüjével. Alex Van Damme, a TableFree online asztalfoglalásos rendszer kitalálója szerint a vendégek azért járnak jól, mert megismerkedhetnek a legjobb budapesti séfek ételeivel, jóval barátságosabb áron, mint azt gondolták.
A részvételnek csupán egyetlen feltétele van, éspedig, hogy a leendő vendég az online portálon keresztül foglaljon magának asztalt. Az éttermekben kétféle menüsor lesz, melyek elkészítéséhez a hagyományos magyar konyha mellett a nemzeti fúziós konyhák (kínai, afrikai, mexikói, indiai, olasz, japán) ízeit használják fel. A két menü 3000, illetve 5000 forintért lesz kapható az éttermekben, és olyan helyszín is lesz majd, ahol mindkét menüt megkóstolhatják az érdeklődők.
A részt vevő éttermek listájáról és az általuk kínált menükről a TableFree weboldalán lehet tájékozódni.