Élet-Stílus

Schumacher Vanda megmutatta a kezébe ültetett chipet

RTL
RTL
Felidézte a chippel kapcsolatos legfurcsább fizetési élményét is.

Schumacher Vanda tavaly nyáron a Reggeliben árulta el, hogy egy plasztikai beavatkozás során chipet ültetnek majd a bőre alá. Mint mondta, az eszköz össze lesz kapcsolva egy applikációval, tud majd vele egyebek között fizetni, kinyithatja vele a kocsiját, vagy akár lámpákat is kapcsolgathat.

A színésznő-műsorvezető a Blikk stábjának adott interjút a Balaton Soundon, ahol a kezét ökölbe szorítva meg is mutatta, hol van a bőre alá ültetett chip.

Pont most töltöttem rá 100 eurót. Valami kis probléma van vele. De egyelőre még működött a fizetés. Várom, hogy elfogyjon róla az összes pénz, és majd holnap töltök rá

– magyarázta, majd a riporter érdeklődésére elárulta, nem szoktak megijedni az emberek attól, ha a kezébe ültetett chippel fizet, de Magyarországon azért megnézik.

Mint mondta, a legkülönösebb chippel-fizetéses élménye akkorra datálható, amikor Kolumbiába utaztak az RTL stábjával, hogy leforgassák a Celeb vagyok, ments ki innen!-t.

Utaztunk vagy nyolc órán keresztül kocsival a dzsungel mélyére. Megálltunk egy benzinkúton, ahol semmi infrastruktúra nem volt. Odamentem, kérdeztem, hogy bankkártyával lehet-e fizetni. Odatettem a kezemet, és annyira természetes volt a srácnak. Mondom, nem tartod ezt furának? És mondta, hogy nem, itt furcsa dolgok történnek Kolumbiában

– emlékezett vissza.

A teljes interjút ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik