Élet-Stílus

Schumacher Vanda chipet rakat a kezébe, Magyarországon 3 embernek van ilyen

RTL KLUB
RTL KLUB
Tud majd vele autót kinyitni, lámpát felkapcsolni.

A Reggeli stúdiójában vendégeskedett Schumacher Vanda, akit a BeleValóVilág műsorvezetőjeként lehet ismerni, de szerepelt több RTL Klub-produkcióban is az elmúlt hónapokban. Schumacher elég sokat utazgatott az utóbbi időben, megjárta New Yorkot is. Szabó Zsófi megjegyezte, gyakorlatilag elérhetetlennek tűnnek Schumacher utazásai, őt érdekli, miből spórolt össze ennyi pénzt.

Az is nagyon benne van. Illetve, tudod, ez kicsit olyan, hogy ha olyan emberekkel veszed magad körbe, akiknek ez az életstílusa, nem lehetsz te az egyetlen, aki azt mondja: hát most inkább nem… hanem miért ne, vágjunk bele!

Azt mondja, senki nem finanszírozza az útjait. Mint mesélte, lesz egy plasztikai beavatkozása a jövőben, ami annyira ritka, hogy csak 3 embert érint Magyarországon jelenleg.

Be lesz téve egy chip ide a kezembe, ami külföldön eléggé elterjedt, Magyarországon eddig három embernek van ilyen, én leszek a negyedik. Nem nyomkövető, hanem egy olyan chip, ami össze van kapcsolva egy applikációval, amivel így tudsz majd fizetni, ki tudod nyitni a kocsidat, lámpát kapcsolgatni, csomó minden ilyen.

Peller Anna gyorsan megjegyezte, akkor „nehogy levágják majd Schumacher kezét valahol”. Szabó Zsófi pedig arra volt kíváncsi, mi értelme ennek az egész beavatkozásnak, ha ugyanazt tudja a chip, mintha a telefont odaérintenénk egy banki terminálhoz, és így tovább.

„Ez egy ilyen újkeletű dolog, miért mennénk a haladás ellen?” – szögezte le Schumacher Vanda.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik