Nagyvilág

Megmentette felesége életét, miután a nő majdnem megölte

A nőt végül gyilkossági kísérlet és gyújtogatás miatt tartóztatták le.

A 48 éves japán Nisino Maszumi egész éjszaka veszekedett grafikusként otthon dolgozó férjével, de állítása szerint nem akarta megölni, amikor égő papírcetliket dugott a férfi dolgozószobájába, ahová a férj a veszekedés után aludni ment – közölte a RocketNews24. „Csak ki akartam füstölni” – mondta a nő a rendőröknek.

Ebben valószínűleg igaza is van. Ha tényleg rá akarta volna gyújtani a házat, akkor valószínűleg nem ment volna aludni a hálószobába, tudva, hogy az épület nemsokára a lángok martalékává válik. A felgyújtott cetlik ugyanis várakozásával ellentétben nem aludtak ki, hanem a tűz terjedni kezdett, a férj pedig arra ébredt, hogy ég a dolgozószobája.

A férfi gyorsan kimenekült, majd eszébe jutott, hogy felesége még a lángoló épületben van. A már ekkor égési sérülésektől szenvedő férfi visszaszaladt a házba, és kimenekítette onnan feleségét. Mindketten kórházba kerültek, ahonnan a nőt már három nappal később kiengedték, míg férje továbbra is kezelésekre szorul. A nőt az eset után a rendőrség letartóztatta, és gyilkossági kísérlet, valamint gyújtogatás miatt indítottak ellene eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik