Sport

Magyar roham a jegyekért, Iváncsik gyógyul és szurkol

Szombaton szinte teljesen elkeltek a Magyarországon árusított, Izland elleni Eb-középdöntős meccsre váltható belépők.

Budapesten, Szegeden és Veszprémben mintegy 1500 jegyet vásároltak a szurkolók a középdöntők vasárnapi, keddi és szerdai mérkőzéseire.

A kifizetett belépők átvételére vasárnap az Izland elleni mérkőzést (16:10) megelőzően az újvidéki Spens-csarnok előtt van lehetőség. A jegyek kiosztását az IBUSZ sportiroda munkatársai végzik, a vásárlás helye (Budapest, Szeged vagy Veszprém) szerinti bontásban. A kifizetett jegyeket a szurkolók név alapján vehetik át.

Iváncsik Tamás: a csapat is segíti a gyógyulásomat
Iváncsik Tamás, a válogatott jobbszélsője keresztszalag-szakadást szenvedett az oroszok elleni nyitómérkőzésen, így hazautazni kényszerült, csütörtökön meg is operálták. A csapat neki ajánlotta a franciák elleni világraszóló győzelmet.
“A körülményekhez képest jól vagyok, sőt, pénteken már a rehabilitációt, a gyógytornát is megkezdtem. A családom körében gyógyulok, és megfogadtam, hogy erősebb leszek, mint valaha – mondta Iváncsik Tamás. – Fantasztikus, amit a srácok produkálnak! Nagyon jólesett, hogy a fiúk nekem ajánlották a franciák elleni győzelmet, minden meccsüket láttam, az eredmények az én gyógyulásomat is segítik. Nagyon szurkolók a fiúknak!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik