Élet-Stílus

„Az olvadás reményt hoz” – Jeremy Renner a tahoe-i háza elől posztolt, aminek közelében hetekkel ezelőtt elgázolta egy hókotró

Sean Gallagher / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Sean Gallagher / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Harmincnál is több csontja tört el a balesetben.

Jeremy Renner újév napján a tahoe-i otthonától nem messze szenvedett balesetet, miután hókotrógéppel igyekezett megtisztítani az utat, hogy az unokaöccse távozni tudjon a térséget sújtó hatalmas szilveszteri hóvihar után.

Mint kiderült, a színész elveszítette az uralmát a jármű felett, ami elkezdett lefelé gurulni a dombról, egyenesen az unokaöccse felé. Renner a kézifék behúzása nélkül kiugrott a vezetőfülkéből, hogy megállítsa a gépet, majd amikor megpróbált visszamászni a kormány mögé, a közel héttonnás hókotró maga alá gyűrte őt és áthajtott rajta.

A színész tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett, valamint több mint harminc csontja is eltörött a balesetben, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Azóta már hazatérhetett, a minap pedig nem mesze a baleset helyszínétől, a tahoe-i otthona elől posztolt 24 órán át elérhető Instagram-történetében.

Ez az olvadás reményt hoz… és egy új bejáratot a házamba, úgy látszik… pont az ajtó előtt?

– írta posztjában a színész.

A héten egyébként A Hangya és a Darázs sztárja, Evangeline Lilly is nyilatkozott Renner állapotával kapcsolatban: mint mondta, a napokban meglátogatta a színészt, aki jókedvű volt, sokat nevetett és igazán mozgékonyan közlekedett a kerekesszékével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik