Szórakozás

„Te büdös kis görény” – meglepő becenevekkel látja el lányát Köllő Babett

tv2
tv2
Ilyenkor elönti az anyai szeretet.

Újra elindult a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor a TV2-n. Köllő Babett és lánya is szereplőként tűntek fel a múlt adásban, ahol Köllő arról beszélt, néha annyira elönti a gyerek iránt érzett szeretet, hogy különös beceneveket ad neki.

Az esti szeretgetésnél szokott lenni, amikor megölelgetem a gyerekemet, hogy annyira elönt az iránta érzett szeretet, hogy azt mondom neki: Te kis mocsok, te kis büdös görény! Ezeket persze nyilván nem sértésnek szánom, becenevek. Volt egy időszak, amikor nagyon szerette, és minden este kérte, hogy mást találjak ki. Mire eljutottunk a műsorba, közölte, hogy ez ciki, és nem csak az általam adott becenevek, hanem vannak olyan poénjaim is, amiket cikisnek tart.

A színésznőt meglepte egyébként, hogy mond ciki dolgokat, mert ő másként gondolkodik.

Meg voltam róla győződve, hogy nagyon menő vagyok. Sokszor elmondja, hogy különleges a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk egymással és látja a környezetében, hogy nem mindenhol van így. Azt tudtam, hogy mi tényleg mindent átbeszélünk, este van énidőnk, amikor megbeszéljük a kis dolgainkat és a napi történéseket. Ő akkor bátran mondja, hogy mit gondol, most szembesültem csak azzal, hogy szerinte vannak cikis dolgaim. Mindegy, feldolgozom valahogy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik