Élet-Stílus

Molnár-Fazekas Vivien: Megsemmisültem nőként

Nem tudta megbocsájtani Molnár Gusztávnak, hogy hűtlen volt hozzá.

Molnár-Fazekas Vivien augusztusban jelentette be, hogy minden kapcsolatot megszüntetett a férjével, Molnár Gusztávval, miután a színész saját felelősségére idő előtt távozott az elvónóról.

Kapcsolódó
Molnár-Fazekas Vivien: Gusztival minden kapcsolatot megszüntettem
Molnár Gusztáv azt mondja, ő egy hónapja józan.

Októberben Molnár-Fazekas elárulta, hogy új párja van, aki mint kiderült, a volt férje egyik gyerekkori barátja.

Nemrég a Story-nak mesélt arról, hogy a végsőkig igyekezett kitartani a színész mellett, azt viszont már nem tudta neki megbocsájtani, hogy hűtlen volt hozzá.

Megsemmisültem nőként. Itt már nem volt visszaút, mert ez számomra megbocsáthatatlan volt

– magyarázta a lapnak.

Mint mondta, Molnár Gusztáv családja és barátai egyaránt mellette álltak és sokat segítettek neki az elmúlt időszakban, így esett meg, hogy az említett baráti társaságból talált párra.

Az egyelőre meg nem nevezett férfival hónapokon át rengeteget beszélgettek, miután pedig egyre közelebb kerültek, hiányozni kezdtek egymásnak, ha nem találkoztak.

Molnár-Fazekas maga akarta elmondani a volt férjének, hogy új kapcsolata van, Molnár viszont elmondása szerint csak nevetett, amikor felhívta a hírrel.

Biztos létezik betyárbecsület meg íratlan szabályok, de nem ebben az esetben. Ő évek óta belelátott a házasságunkba, mindig próbált erősíteni minket, de sok csúnya dolognak is a tanúja volt, és eljön az a pont, amikor már nem tudod elnézni a másik gyarlóságait. És igen, ezek után már biztos nem lesznek legjobb barátok

– magyarázta Molnár-Fazekas, hozzátéve, nagyon szeretné megóvni ezt az új, még gyerekcipőben járó kapcsolatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik