Élet-Stílus

Ismét megtámadták és összeverték Gábor Zsazsa özvegyét

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A 79 éves Frédéric von Anhalt ezúttal Berlinben vált célponttá.

Augusztusban Budapesten egy ötfős banda rabolta ki Frédéric von Anhaltot, Gábor Zsazsa özvegyét. Akkori beszámolója szerint a támadás másnapján mentő vitte a Honvédkórházba, ahol összevarrták a fejsebét. A német üzletember a Blikknek azt mondta, nemrég újra megtámadták – ezúttal Berlinben –, ami után szintén kórházba került.

Kapcsolódó
Összeverték, kirabolták Pesten Gábor Zsazsa özvegyét
Egy banda támadt rá a 79 éves Frédéric von Anhaltra. 

Lehet azért, mert idősebb vagyok és egyedül sétáltam megint, célponttá váltam. Az történt ugyanis, hogy megint megtámadtak, ezúttal ketten.

A lapnak elárulta, hogy amikor a német fővárosban jár, mindig egy Brandenburgi kapu közelében lévő hotelben száll meg, és szeret a környéken sétálni. Akkor is éppen így tett, amikor két fő megpróbálta elvenni az értékeit, de nem jártak sikerrel, mert nem volt nála semmi.

Ám az egyik bordám eltört a támadásban, így kórházba vittek, ahol egyébként megtettem a feljelentést is

– magyarázta Von Anhalt.

Pár napja visszautazott Amerikába, hogy összeszedje magát, de a történtek ellenére kijelentette, bármennyire is sokkoló volt számára a két támadás, a jövőjét Európában, sőt Budapesten képzeli el.

Lelkileg és fizikailag is megviselt ez a pár hét, így most újra Beverly Hillsben vagyok, hiszen igazán itt vigyáznak rám a barátok, a háziorvosom, a segítőim. Eldöntöttem, hogy a következő öt-hat hétben kipihenem magam, de utána visszautazom, mert rengeteg tervem van Magyarországon. Remélem, addigra lesz fejlemény a budapesti támadással kapcsolatban

– jelentette ki, majd később hozzátette:

Sosem fogok hátat fordítani a feleségemnek és annak az országnak sem, amelyet Zsazsa annyira szeretett!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik