Foci

Ibra az Eb-döntő napján veszi birtokba új szigetét

ibrahimovic (ibrahimovic)
ibrahimovic (ibrahimovic)

Zlatan Ibrahimovic, az Eb-ről kiesett svéd válogatott és a Milan klasszisa Stockholm közelében vett egy szigetet, hogy kedvére vadászhasson.

A svéd Aftonbladet szerint a svéd válogatottal az Eb csoportköréből már kiesett Zlatan Ibrahimovic a harmadik legnagyobb svéd tó, a Malaren közepén lévő 500 hektáros szigetet, a Davensöt vette meg.

A vadregényes földdarabon szarvasok ás vaddisznók is élnek, alighanem ez is közrejátszott Ibra döntésében, aki “Én vagyok Zlatan Ibrahimovic” című önéletrajzi könyvében megemlíti, hogy szeret vadászni. Ha a svéd csatár a pecázást is kedveli, akkor sem lesz rossz dolga, mert a tóban olyan rablóhalak élnek, mint a sügér és a csuka.

Ibrahimovic szeret az ingatlanpiacon shoppingolni, van már lakása New Yorkban, Milánóban és Stockholm közelében is, illetve éppen árul egy Malmö közeli hatalmas házat.

Az Aftonbladet szerint Ibra tulajdonjoga éppen az Eb döntőjének napján, július 1-jén lép érvénybe. Az ár nem került nyilvánosságra, de a svéd pletykák szerint 3 millió dollár körüli összegbe kerülhetett a sziget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik