Belföld

Helyreállt a közlekedés a Keleti pályaudvaron

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Megindult a vasúti közlekedés péntek hajnalban a Keleti pályaudvart érintő vasúti szakaszokon, ahol csütörtökön műszaki hiba okozott fennakadásokat. A Budapest-Keleti-Győr-Hegyeshalom, Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely, Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalakon most már menetrend szerint közlekednek a vonatok – írja a Mávimform tájékoztatására hivatkozva az MTI.

Korábban megírtuk, hogy csütörtök estére megjavították a problémát előidéző biztosítóberendezést, így a Keleti pályaudvaron fokozatosan indult újra a forgalom. Csütörtök este és éjszaka több vonat még módosított menetrendben, másik (külső) budapesti állomásról indulhatott és oda is érkezett. A menetidők is hosszabbak voltak a szokásosnál.

Csütörtök délután még azt írták: nem működik a biztosítóberendezés, ezért átmenetileg nem indít és nem fogad vonatokat a Keleti pályaudvar.

A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint tűz ütött ki a pályaudvar egyik vágánya melletti elektromos elosztóhelyiségben, a kapcsolószekrényben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik