A kóstolót a BorJour és a Borszakkör együtt szervezi, így a szakmai színvonal felől nyugodt lehetsz, és számíthatsz a megszokott, családias hangulatra is. Egy belépőért korlátlanul kóstolhatod a bio tanúsítvánnyal rendelkező pincék ellenőrzött bioborait.
- Mitől bio egy bor?
- Érződik ez az ízén? Jobb lesz tőle? Más lesz tőle?
- Egészségesebb?
- A bioszőlőt nem permetezik?
- Mit jelent a természetes borkészítés?
- Honnan tudhatom, hogy nem csak mese az egész?
- Újkeletű divat ez, vagy épp a régi módszerekhez való visszatérés? Esetleg a jövő útja?
Mindezekre választ kaphatsz személyesen a borászoktól és az ellenőrző szervezetek munkatársaitól, kiváló borok kóstolgatása közben.
A résztvevő pincészetek:
- Anna Borház, Hajós-Bajai borvidék
- Biovitis, Badacsonyi borvidék
- Dobosi Pincészet, Balatonfüred-Csopaki borvidék
- Gajdos Pincészet, Egri borvidék
- Hárs Pincészet, Pécsi Borvidék
- Hétszőlő Szőlőbirtok, Tokaji borvidék
- TokajPendits, Tokaji Borvidék
A harapnivalót (házi krémeket és mangalica ízelítőt) a Magyar QTR biztosítja.
Időpont: október 21., 19:00-22:00
Helyszín: Magyar QTR, V., Belgrád rakpart 18.
Belépő: 3000 Ft. A belépő tartalmazza a korlátlan kóstolót a kiállító borászatoktól.
Jelentkezés: info@borjour.hu, az első 100 jelentkezést fogadjuk el (a regisztráció kötelező, fizetés a helyszínen)
Várunk szeretettel!