Light

Így kell teát felszolgálni

Egy karon egy asztalnyi mennyiséggel. Amikor egy pillanatra sem remeg meg a keze a pincérnek.

Időnként üdít, és időnként gyógyít, de előfordul, hogy fogyókúrához jön jól. Sőt attól függően, hogy bizonyos nemzetek mely néven illetik, még az is eldönthető, hogyan, milyen kereskedelmi úton jutott el először hozzájuk a mindenki által közkedvelt tea.

Számtalan fajtája, és ezek áldásos tulajdonságai mellett a felszolgálás módja is jellegzetes a nagy teafogyasztó nemzeteknél, hiszen például az angoloknál többfajta teázást megkülönböztetnek a kultikus ötórai mellett.

A cserjéből nyert ital népszerűsége világszerte hatalmas, teaházakkal gyakorlatilag minden nagyobb városban találkozhatunk, viszont olyan személyzettel, ami friss videónkban is látható, már nagyon ritkán.

Pincérünk gyakorlatilag egy tucat adagot pakol fel szép komótosan csészével és csészealjjal, majd boszorkányos ügyességgel tölti ki a tűzforró frissítőt. Egy csepp sem megy mellé, mind telitalálat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik