Belföld

Elképesztette az MSZP-t Szájer levele

Az MSZP nem tesz eleget Szájer József azon kérésének, hogy a szocialisták kényszerítsék ki a kormánytól a kordonbontást. Lendvai Ildikó és Hiller István viszonválasza Szájer Józsefnek.

Elképesztett, hogy miközben a Fidesz képviselői szándékosan és előre megtervezetten törvénytelenséget követtek el, most másokat vádolnak ezzel” – írta viszonválaszában Lendvai Ildikó és Hiller István. Mint írták, elképesztető, hogy míg a Fidesz a jogállam védelméről beszél, meg sem kísérli a jogállam által kínált lehetőségeket felhasználni, és törvényes úton kezdeményezni a kifogásolt rendőri intézkedés felülvizsgálatát.

A szocialista politikusok nem tesznek eleget Szájer József azon kérésének, hogy kényszerítse ki az MSZP a kormánytól a kordonbontást. Hangsúlyoztál: ha ma a kormány politikai utasítást adna egy rendőrségi kordon lebontására, akkor holnap tetszése szerint adhat felállítására is, holnapután pedig megparancsolhatja emberek előállítását, letartoztatását, elítélését is. Nem leszünk az önök bűntársai – tették hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik