Élet-Stílus

Ő a világ legízléstelenebb menyasszonya

A komplett násznép megcsodálhatta a melleit.

Igen, tudjuk: az esküvő az különleges, a menyasszony és a vőlegény nagy napja, ahol tényleg az számít, hogy a friss házasok jól érezzék magukat. Igen, ezen a napon legyen minden tökéletes, meg nagyon különleges, a díszítéstől elkezdve az ételeken át a ruháig. De könyörgünk….


Túl sokat mutatott
Forrás: manna.ro

Nem volt egy jóérzésű sem a koszorúslányok között, aki megrángatta volna ezt az orosz menyasszonyt, hogy vegye már észre magát? Vagy egy határozott rokon, egy kritikus apa például, aki közölte volna, hogy ha kevesebbet mutat, akkor sokkal szebb? Tényleg nem értjük.

Ahogy az a manna.ro cikkéből is kiderült, ha a menyasszony célja az volt, hogy megdöbbentse a vendégeit, akkor célt ért. Állítólag a vendégseregből többen se tudták türtőztetni magukat, és a szemébe is mondták, hogy elképesztően rondán néz ki.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ő volt az első olyan menyasszony, aki kicsit többet mutatott magából, mint illett volna. 2009-ben egy másik menyasszony is úgy döntött, kihangsúlyozza domborulatait, ami később biztos helyet jelentett neki az öt legízléstelenebb menyasszonyi ruha között. Íme:


Rajta se volt túl sok ruha
Forrás: http://www.whatsonxiamen.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik