Szórakozás

Farkas Alexa külföldre költözött és DJ-nek állt

A spirituális látásmódjának köszöni a nagy váltást.

Farkas Alexa Instagramon köszönt be a követőinek, először is elnézést kérve, hogy sokáig hanyagolta a platformot. Aztán egy hosszú posztban elmagyarázta, éppen mi történik vele. Elmesélte, hogy spirituális nélkül biztosan nem jutott volna el odáig, ahol most tart az életében.

Rengeteg munka, alázat és kitartás kell és szembe kell szállnod azokkal, akik leszólnak de hidd el megéri! Az univerzum tudja mire vagy képes és ha elkötelezed magad amellett, hogy megéled az álmaidat, akkor tiéd a világ!
Remélem példát mutatok ezzel, mert új dologba kezdeni, új országban, új élettel nagyon nehéz de nem lehetetlen. SZÓVAL HAMAROSAN HIVATALOSAN IS TECHNO DJ LESZEK (vagy vagyok??)

– írja, majd azzal folytatja, hogy az ablakai az otthonában dübörögnek a hangos zenétől, de ő nagyon boldog.

Itthon az ablakok remegnek minden nap a 128-as és 130-as bpm-től az én szívem meg csak duzzad az örömtől. MEGÉRKEZTEM (PONT).🔮 Ha nincs ez a spirituális LÁTÁSMÓD, biztosan soha nem jutok el ideáig. A spiritualitás maga az ÚT!🙏🏼 Egyszerűen látom azt a fonalat és utat, ami eddig vezetett. Mindent értek már és tudom, hogy jó helyen vagyok!  Köszönöm, hogy itt vagytok és köszönöm, hogy követtek!🙏🏼

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexa – UNIVERSE 🔮 (@alexa__universe) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik