Élet-Stílus

A nő bejelentette, hogy párja eltűnt, majd kiderült: ilyen nevű ember nem létezik

A férfi egyik napról a másikra felszívódott.

Egy korábbi párkapcsolat bizarr végéről számolt be egy nő a TikTokon.

Kathryn azt mondja, volt barátjával már két éve együtt voltak, a kapcsolat nagyszerűen működött: a nő úgy érezte, össze fognak házasodni, gyerekeik lesznek, együtt töltik majd hátralévő életüket.

Hát… nem pont így alakult.

Amikor kirobbant a világjárvány, a barátja azt mondta neki, lehet, hogy elkapta a koronavírust, rosszul érzi magát, a biztonság kedvéért kórházba megy. Aztán a férfi hirtelen egy csapásra jobban lett.

A nap, amikor közölte, jobban érzi magát, volt az utolsó, hogy beszéltek. Kathryn soha többé nem hallott felőle.

A barátja onnantól kezdve egyszerűen nem válaszolt az üzenetekre, a telefont nem vette fel, egy hét elteltével pedig már csak a hangpostája kapcsolt be.

Kathryn érthetően megrémült: elkezdte végighívni a kórházakat, attól tartva, hogy párjának valami baja esett. Mivel nem lett eredménye a keresgélésnek, bejelentést tett a rendőrségen, kérve az eltűnt személy felkutatását. És jött a hatóságok hátborzongató válasza: ilyen nevű ember, akit ő a barátjaként nevezett meg, nem létezik.

A nő azt mondja a videóban:

Tehát nemcsak hogy úgy lépett le, hogy eljátszotta saját halálát, de két éven át hazudott arról, hogy ki is ő valójában.

A videót két nap alatt több mint 3,2 milliószor látták, rengetegen szóltak hozzá – sokan arra tippeltek, hogy párja valójában házas volt (sőt volt, aki azt írta, hogy a házas férfi azért lett elérhetetlen, mert a pandémia miatt hirtelen otthonról kellett dolgoznia).

@kathrynverb

##stitch with @kekeyee the irony of being ghosted by someone faking their death is just *chef's kiss* ✨perfection✨ ##ghosted ##selfworth ##datingstories

♬ original sound - Kathryn

A következő videóban Kathryn megköszöni a rengeteg támogató kommentet. Miután sokan felajánlották neki, hogy segítenek felkutatni exét, arról is beszámol, hogy időközben már megtudta, hogy hívják valójában a volt barátját – hét hónapig tartó kutatás eredményeként derítette ki a férfi valós identitását. Azt mondja róla, minden bizonnyal súlyosan traumatizált emberről van szó, aki segítségre szorul, és Kathryn reméli, hogy volt barátja megkapja ezt a segítséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik