Tech

A Bethesda néhány játéka jobb lesz az Xbox Games Pass-nak hála

Bethesda Softworks
Bethesda Softworks

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) és az Európai Bizottság a héten hagyta jóvá, hogy a Microsoft felvásárolja a ZeniMax Mediát, aminek többek között része a Bethesda Softworks játékkiadó is, amihez olyan híres programok tartoznak, mint például a Fallout vagy az The Elders Scrolls széria egyes epizódjai.

Az akvizíció engedélyezését követően 20 olyan játék jelent meg az Xbox Game Pass kínálatában, ami a felvásárlás részét képezi, ráadásul egy péntek esti streamből az is kiderült, hogy néhány program jobban fut majd a tavaly ősszel megjelent Xbox Series X és S konzolokon.

Ezen videójátékok közét tartozik a Dishonored: Definitive Edition, a Prey, a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, a Fallout 4 és a Fallout 76. A grafika ugyan nem fog változni egyik esetben sem, de az fps boostnak köszönhetően mindegyik felsorolt cím 60 képkocka per másodperc képfrissítéssel fut majd a Microsoft 2020-ban piacra dobott új konzoljain.

Hogy az ehhez szükséges frissítések mikor érkeznek, azt a Microsoft egyelőre nem közölte, de abból kiindulva, hogy a felvásárlás jóváhagyását követően milyen gyorsan elérhetővé tettek 20 játékot az Xbox Game Passon, valószínűleg nem kell olyan sokat várni rájuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik