Tech

Korrekt áron érkezik az 5G képes Xiaomi Redmi Note 9T

Habár a hivatalos bemutató csak január 8-án, délután egy órakor esedékes, máris számos információ napvilágot látott a Xiaomi Redmi Note 9T készülékről, ami a szivárgások szerint Európában 230 euróért, tehát nagyjából 82-85 ezer forint között kerül majd forgalomba.

Ezért a pénzért 6,53 hüvelykes FHD+ kijelző jár, MediaTek Dimensity 800U chipset kíséretében, 4 GB RAM-mal és 64 GB háttértárral, illetve 48 megapixeles főkamerával, 5000 milliamperórás aksival, 18 wattos töltéssel és 5G-s képességekkel. Mindez elég korrekt hardver az említett összegért cserébe, és a most napvilágot látott információk szerint a készülékből lesz 128 gigabájttal szerelt változat is, méghozzá plusz 30 euróért (~10 ezer forint).

Xiaomi A hivatalos bemutató január 8-án esedékes.

A források emellett 90 Hz-es képfrissítésről beszélnek, továbbá már az is tudható, hogy a mobil legalább két színben, feketében és lilában lesz elérhető. Esélyes továbbá, hogy operációs rendszerből Android 10 kerül a készülékre, méghozzá a Xiaomi saját fejlesztésű MIUI 12 kezelőfelületének kíséretében. Hogy a kínai gyártó újabb kedvező árú okostelefonja pontosan mikor érkezik az európai, ezzel együtt a hazai piacra, arról egyelőre nincs pontos információ, de a január 8-ai hivatalos bejelentés alkalmával valószínűleg erről is lehull majd a lepel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik