Gazdaság

Magyarországon is elérhetővé vált a TransferGo és a Mastercard pénzküldő szolgáltatása

Kummer János / 24.hu
Kummer János / 24.hu

A TransferGo és a Mastercard ma bejelentette együttműködését, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 20 európai országban valós időben küldhessenek pénzt bármely kártyáról vagy bankszámláról közvetlenül Mastercard bankkártyára vagy hitelkártyára.

A Mastercard Send™ szolgáltatás segítségével a TransferGo ügyfelek valós időben utalhatnak pénzt Mastercard kártyára a következő európai országokban: Ausztria, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Németország, Görögország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Törökország, Ukrajna és az Egyesült Királyság. A fizetés történhet bármilyen kártyáról vagy bankszámláról közvetlenül a Mastercard kártyára az adott országban, így biztosítva az egyszerű, gyors és kényelmes pénzküldés élményét.

Azok, akik nemzetközi utalásokat akarnak indítani, az új szolgáltatással ezt teljesen biztonságosan hajthatják végre, biztosítanak, hiszen a Mastercard és a TransferGo egyaránt a legjobb biztonsági szabványokat alkalmazza. Az Egyesült Királyságban engedélyezett fizetési intézményként a TransferGo nagyon szigorú biztonsági előírásoknak felel meg, beleértve a személyes és pénzügyi információk biztonságát, valamint a szerverei és az egyének böngészője közötti SSL-titkosítást. A Mastercard kiemelkedő megoldásai további biztonságot nyújtanak a szabályozási, pénzügyi és csalási kockázatok kezelésében.

A szolgáltatás egyszerűbbé teszi a mindennapi fizetéseket azáltal, hogy elhagyja az olyan adatok felkutatásának szükségességét, amelyeket nem mindig könnyű megtalálni – ilyen például az ügyfél nemzetközi bankszámlaszáma (IBAN). Alig két hónap alatt (szeptember – október) a TransferGo megduplázta a közvetlenül a címzett kártyájára küldött tranzakciók számát Ukrajnában és Oroszországban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik